Yleistä

Hengellisesti desinfioivat, suojaavat ja ympäröivät eteeriset öljyt – Päivi in the bottle, Let´s talk 06.03.2023

Vetikö joku ilkeys maton jalkojesi alta ja puukotti selkään?

Tuntuuko, että kummistusjuna ei lopu ollenkaan?

Joudutko tekemisiin negatiivisten ihmisten, ns. energiarosvojen kanssa?

Jos vastaat kyllä, etsit ehkä STOP-nappia, jota voisi painaa, että elämä pysähtyisi hetkeksi ja ehtisit vetämään henkeä. Tuntuu, että pitäisi löytää „uusi päällystakki“, joka suojaisi tällaisina päivinä ja hetkinä. Silloin tällöin pitää siivota elämää ja poistaa negatiiviset ihmiset ja ajatukset, jotka istuvat tiukasti jossain pääkopan nurkassa. Tällöin on aika täyttää keho ja mieli positiivisilla ajatuksilla ja keskittyä hyvään sekä olennaiseen, kärrätä rasittavat ja satuttavat asiat kompostiin.

On olemassa eteerisiä öljyjä, jotka toimivat kuten „hengelliset desinfiointituotteet“. Öljyvalikoimasta löytyy myös sielua siveleviä, suojaavia ja ympäröiviä eteerisiä öljyjä. Kokemus ja käyttö opettavat vetämään näiden eteeristen öljyjen välille ne pienenpienet erot, että osaa valita niistä oikeat eri tilanteissa.

Psykoaromaterapia on mielestäni yksi mielenkiintoisimmista aromaterapian alueista. Sukella sisään ja käytä eteeristen öljyjen tehovoimaa omaan ja asiakkaiden hyvinvointiin.

Päivi in the bottle-luento järjestetään webinaarina. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan, oppimaan ja hakemaan uusia vinkkejä!

06.03.2023 kello 19, ilmoittaudu sähköpostilla (paeivi@aromainsel.com). Luennolle otetaan rajattu määrä kuuntelijoita.

Tuoksuviin tapaamisiin!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *