OSTOKSILLE…

‎Vain paras on tarpeeksi hyvää – terveydellesi ja hyvinvoinnillesi! ‎

NYT Aromainselin nettikaupasta löydät kauniit, esteettiset ja laadukkaat diffuuserit, huoneilman tuoksutuslaitteet. Kurkkaa kauppaan ja tilaa itsellesi! Avustamme mielellämme Sinulle sopivan laitteen valinnassa, voit aina kysyä lisää e-maililla (office@aromainsel.com).

feeling – tuoksun taikaa – ‎Itävaltalainen feeling – ‎‎Zauber der Düfte on ollut yksi luottofirmoistani jo yli 20 vuotta. Elmar Mähr on välittänyt intohimonsa öljyjen ja innovatiivisten ideoiden suhteen myös lapsilleen. He työskentelevät yrityksessä hyvin sitoutuneesti ja yrityksen arvot välittyvät heille jo varhaisessa iässä. feeling – tuoksujen taikaa johdetaan palavalla innolla, henkilökohtaisella omistautumisella ja yksityiskohdat huomioiden. feelingin pääpaikkaan Schlinsiin, Vorarlbergiin, tulee tuoksuvia öljyjä kaikkialta maailmasta. Siellä ne pullotetaan vuosikymmenien kokemuksella, osaamisella ja herkkyydellä – käsin. Tämä positiivinen energia ilmentyy jokaisessa tuotteessa. Kaikki feelingin tuotteet on valmistettu ilman väri-, tuoksu- sekä säilöntäaineita. feeling vaalii tarkasti tuotteiden laatua sekä kestävää kehitystä! feelingin laadukkaat eteeriset öljyt on testattu kaasugromatografian avulla. Voit tutustua tuotevalikoimaan sekä tilata painamalla haluamaasi tuoteryhmää:

Tästä pääset tutustumaan feelingin maailmaan Schlinssiin (video vuodelta 2008, uutta luvassa, stay tuned) !

Aromainselillä ei ole Suomessa suoramyyntiä mutta pääset linkistä suoraan Itävallan nettikauppaan – lähetämme luonnollisesti tuotteita myös Suomeen!

Jos sinua kiinnostaa Aromainselin omat diffuuserit, huoneilman tuoksutuslaitteet tai Aromainsel Home Day Spa-tuotteet, kuvaa klikkaamalla pääset Itävallan webshoppiin ja voit tilata sitä kautta! Voit myös lähettää e-mailin (paeivi@aromainsel.com) ja opastan sitä kautta oikeisiin, Sinulle sopiviin tuotteisiin!

Suomessa Aromainsel Home Day Spa-tuotteita myy:

Ekokampaamo Luonnonkaunis, Forssa