OSTOKSILLE…

‎Vain paras on tarpeeksi hyvää – terveydellesi ja hyvinvoinnillesi! ‎

NYT Aromainselin nettikaupasta löydät kauniit, esteettiset ja laadukkaat diffuuserit, huoneilman tuoksutuslaitteet. Kurkkaa kauppaan ja tilaa itsellesi! Avustamme mielellämme Sinulle sopivan laitteen valinnassa, voit aina kysyä lisää e-maililla (office@aromainsel.com).

feeling – tuoksun taikaa – ‎Itävaltalainen feeling – ‎‎Zauber der Düfte on ollut yksi luottofirmoistani jo yli 20 vuotta. Elmar Mähr on välittänyt intohimonsa öljyjen ja innovatiivisten ideoiden suhteen myös lapsilleen. He työskentelevät yrityksessä hyvin sitoutuneesti ja yrityksen arvot välittyvät heille jo varhaisessa iässä. feeling – tuoksujen taikaa johdetaan palavalla innolla, henkilökohtaisella omistautumisella ja yksityiskohdat huomioiden. feelingin pääpaikkaan Satteinsiin, Vorarlbergiin, tulee tuoksuvia öljyjä kaikkialta maailmasta. Siellä ne pullotetaan vuosikymmenien kokemuksella, osaamisella ja herkkyydellä – käsin. Tämä positiivinen energia ilmentyy jokaisessa tuotteessa.

Sukupolven vaihdos
Elmar Mähr siirtyi eläkkeelle 2023 ja johtoon nousivat Stefan, Julia ja Ingo Mähr sekä Tina Krupalija.

Kaikki feelingin tuotteet on valmistettu ilman väri-, tuoksu- sekä säilöntäaineita. feeling vaalii tarkasti tuotteiden laatua sekä kestävää kehitystä! feelingin laadukkaat eteeriset öljyt on testattu kaasugromatografian avulla. Voit tutustua tuotevalikoimaan sekä tilata painamalla haluamaasi tuoteryhmää:

Aromainselillä ei ole Suomessa suoramyyntiä mutta pääset linkistä suoraan Itävallan nettikauppaan – lähetämme luonnollisesti tuotteita myös Suomeen!

Jos sinua kiinnostaa Aromainselin omat diffuuserit (huoneilman tuoksutuslaitteet) tai Aromainsel Home Day Spa-tuotteet, kuvaa klikkaamalla pääset Itävallan nettikauppaan. Lähetän tilauksesi Suomeen. Voit myös lähettää sähköpostia (paeivi@aromainsel.com) ja opastan sitä kautta oikeisiin, Sinulle sopiviin tuotteisiin!