https://botanica2024.com/
Yleistä

Osallistu Botanica2024-kongressiin

17.–19. toukokuuta 2024 järjestetään jo seitsemäs maailmankuulu Botanica2024-konferenssi, joka kokoaa yhteen aromaterapeutit, tutkijat, kasvitieteilijät, fytoterapeutit, tuotteiden toimittajat ja lääketieteen ammattilaiset. Tarjolla on parasta mahdollista jatkokoulutusta, rautaista ammattitaitoa ja paljon verkostoitumismahdollisuuksia virtuaaliyhteydellä.

Botanica2024:n teemana on: Sitrukset – perinteet, terapiat ja teknologiat (CITRUS: TRADITIONS, THERAPEUTICS, TECHNOLOGY)

Minulla on suuri kunnia ja ilo luennoida sitrusöljyistä ja niiden mahdollisuuksista talvimasennuksessa ja pimeän vuodenajan valon tuojina Suomessa. “Citrus oils – the perfect match to overcome Seasonal Affective Disorder in Finland?”  18. toukokuuta 2024 live-luentona eri puolille maailmaa. Viedään Suomi mukaan aromaterapian kansainväliselle parketille, tule mukaan!

Kongressipäivien live-luennot käännetään englannista 50 kielelle, mukaan lukien saksa ja suureksi ilokseni ensimmäistä kertaa myös suomi! Rhiannon Louis & team ovat legendoja Botanica-kongressejen järjestäjinä ja viikonlopusta tulee varmasti aivan huikea.

Tutustu ja tule mukaan: www.botanica2024.com

YOU WILL LOVE IT!

Tuoksuviin tapaamisiin Botanica2024:n merkeissä, Päivi