https://botanica2024.com/
Yleistä

BOTANICA2024 pyörähtää käyntiin

Botanica Conference Series 2024 – let´s go!

Toukokuu tarjoaa 3 päivää traditiota, terapiaa, tutkimusta ja vuosien kokemusta sitruksista ja sitrusöljyistä! Botanica2024-virtuaalinen kongressi tarjoaa suuren joukon ansioituneita puhujia 14 eri maasta, henkilöitä, jotka ovat johtavia kasvitieteen ja aromaterapian alalla ja jotka tarjoavat syvällistä ja ajan tasalla olevaa tietoa

Ohjelma sisältää 2 päivää luentoja, jotka keskittyvät sitruksiin sekä yhden päivän erilaisia masterclass-luentoja, jotka keskittyvät nimenomaan sitrusöljyjen käyttöön.

Botanica2024 tarjoaa Sinulle mahdollisuuden osallistua kongressiin, vaikka jos et hallitsisi englannin kieltä tarpeeksi hyvin – tarjoamme verkkokäännösohjelman, jonka avulla pääset osallistumaan luentohin “omalla kielelläsi” – mukana tänä vuonna myös suomi! Tästä ei tarjous parane, eihän?

Tuoksuviin tapaamisiin!

Lue lisää, tutustu ohjelmaan ja puhujiin ja ilmoittaudu mukaan:

Botanica2024 | Citrus: Traditions Therapeutics Technology