Yleistä

Botanica2024 – aromaterapiaa “tuutin täydeltä”

Botanica2024 pyörähtää käyntiin toukokuussa

3 päivää aromaterapiaa “tuutin täydeltä” – tule mukaan!

Botanica-konferenssisarja tunnetaan maailman johtavana aromaterapiakonferenssitapahtumana. Botanica on järjestetty joka toinen vuosi vuodesta 2012 lähtien ja se on muuttunut henkilökohtaisesta tapahtumasta virtuaaliseksi konferenssiksi (pandemian vuoksi vuonna 2020) ja se on sittemmin pysynyt virtuaalisena kongressina.

Kongressi hyödyntää uusinta tekniikkaa tarjotakseen mukaansatempaavan live-kokemuksen kaikille osallistujille – säilyttäen samalla alkuperäisen unelmansa ja tavoitteensa tarjota huippuosaamista koulutuksessa, verkostoitumisessa ja aromaterapeuttisten tuotteiden hankinnassa.

Tämän vuoden kongressissa minulla on suuri kunnia ja ilo esiintyä luennoitsijana. Aiheeksi olen valinnut “Citrus oils – the perfect match to overcome Seasonal Affective Disorder in Finland?. Luento käsittelee sitrusten eri tuoksuja ja talvimasennusta pimeänä vuodenaikana Suomessa.

Vuoden 2024 Botanicassa on mahdollisuus seurata luentojen simultaanikäännöstä lukien – olemme saaneet ohjelmaan myös suomen kielen. Jos oma englanninkielentaito ei riitä seuraamaan luentoja englanniksi, voi samalla lukea puhetta suomeksi.

MUST HAVE-tapahtuma kaikille aromaterapian ammattilaisille ja siitä kiinnostuneille. Botanicassa nähdään!

https://botanica2024.com/