Yleistä

aromatic highlights 2024

Aromaattinen uusi vuosi tuo tullessaan useamman kohokohdan – kansainvälisellä fytoterapian ja aromaterapian parketilla tapahtuu!

Helmikuussa pyörähtää käyntiin Aromatic Hologram Project. 16-18.02.2024 pidettävissä webinaareissa haastatellaan aromaterapian „kansainvälisiä jättiläisiä“ eri puolilta maailmaa. 3 päivän ajan ehditään haastatella yli 35 “aromaattista jättiläistä”. Nämä eri puolilta maailmaa tulevat aromaterapian asiantuntijat kertovat henkilökohtaisista kokemuksistaan ja omasta aromaattisesta ”vaelluksestaan” – he kaikki ovat jättäneet sormenjälkensä aromaterapiaan, jota me kaikki arvostamme. Mukana jättiläisten listalla on useampi nimi, joita ei välttämättä enää tapaa muissa kansainvälisissä kongresseissa. Parasta on, että webinaarit ovat ilmaiset mutta ostamalla VIP-lipun pääset ”syvemmälle asiaan” ja saat monenlaisia etuja.

https://www.aromatichologram.com/homepage

Botanica2024 pyörähtää käyntiin 17-19.5.2024, myöskin webinaarimuodossa. Kongressi tarjoaa aromaterapian pitkän linjan ammattilaisia (14 eri maasta), jotka ovat johtavia kasvitieteen ja aromaterapian alalla ja jotka tarjoavat paljon kokemusta, syvällistä ja ajan tasalla olevaa tietoa. Rhiannon Louis on rakastettu ja hyvin tunnettu Botanican „äitihahmo“, kliinisen aromaterapian johtavia kouluttajia. Voimme odottaa todella herkullista Botanicaa 2024!

https://botanica2024.com/

26-28.09.2024 pidetään AIAn ( Alliance of International Aromatherapists) „Embracing and Composing Sustainable Aromatics“ -kongressi Nashvillessä (USA) ja tämä on heidän ensimmäinen LIVE-kongressinsa pandemian jälkeen. Puhujien listalta löytyy paljon tunnettuja nimiä, aromaterapian ammattilaisia eri puolilta maailmaa.

https://www.alliance-aromatherapists.org/event-5458857

Tuoksuviin tapaamisiin!