Henkilökohtainen aromaneuvonta

Jos Sinua kiinnostaa henkilökohtainen aromaneuvonta, ota yhteyttä!  

Tuntuuko Sinusta, että vauhti on kamala ja tämä uusi “normaali elämä” ei tunnu hyvältä? Tuntuuko, että oma moottori ei lähde kunnolla käyntiin aamuisin? Ajavatko tunteet vuoristorataa? Iltapäivällä aivan poikki, voisi mennä nukkumaan?

EHKÄ sinullekin saadaan potkua aromaterapian myötä. Henkilökohtaisessa neuvonnassa käydään ensin läpi tämänhetken elämäntilanne, terveys, tunteet ja toiveet. Sen jälkeen annetaan nenäsi puhua. Neuvonnasta saat kirjallisen yhteenvedon parin päivän päästä neuvonnasta.

Seuraavan kerran mahdollisuus henkilökohtaiseen aromaneuvontaan Suomessa on huhtikuussa 2022 Tampereella. Aromaneuvonta voidaan tehdä myös ZOOMin kautta – se toimii todella hyvin! Neuvonnan jälkeen lähetän Sinulle valitut tuoksut ja tuotteet postissa. Kun paketti saapuu Suomeen, tapaamme ZOOMissa uudelleen.

Palautetta aromaneuvonnasta:
“Ehdottomasti aromaterapian ansiosta pysyy jalat paremmin maassa vaikka tahti on aivan kauhea tällä hetkellä.
Kiitos Päivi tekemästäsi arvokkaasta työstä!”

Henkilökohtaisissa aromaneuvonnoissani Suomessa käytän sekä oman Aromainsel Home Day Spasarjani sekä itävaltalaisen firman feelingin öljyjä ja tuotteita. feeling aloitti toimintansa yli 20 vuotta sitten Itävallassa, aloittaen pienehköllä eteeristen öljyjen, kasviöljyjen sekä niistä tuotettavien, 100% luonnonmukaisten ihonhoitotuotteiden valikoimalla. Valikoima on sen jälkeen kasvanut huomattavasti ja saatavilla on nykyään monenlaisia tuotteita, jotka tukevat sekä terveyttä että hyvinvointia. Yksi asia on kuitenkin säilynyt läpi vuosien – kaikki feelingin luonnontuotteet ovat valmistettu ilman väri-, tuoksu- sekä säilöntäaineita. feeling vaalii tarkasti tuotteiden laatua sekä kestävää kehitystä! feelingillä ollaan hyvin ylpeitä siitä, että feeling pystyy tarjoamaan laadukkaita eteerisiä öljyjä, jotka ovat testattu kaasugromatografian avulla. Jos sinua kiinnostaa lukea enemmän, siirry feelingin sivulle tästä: feeling – Zauber der Düfte

Aromainsel Home Day Spa-sarjan tuotteet ovat “Päivi in a bottle“! Kaikki reseptit ovat syntyneet vuosikausien kokemuksella ja olen valinnut kaikki käytettävät eteeriset öljyt huolellisesti analyysejen ja tuoksunuottien perusteella. Kokeile ja ihastu itse! Suomessa näitä tuotteita saat Ekokampaamo Luonnonkauniista Forssassa ja Minnan Laventelista Liedossa!

Tuoksuvin terveisin, Päivi