Henkilökohtainen aromaneuvonta

Tuntuuko Sinusta, että vauhti on kamala ja tämä uusi “normaali elämä” ei tunnu hyvältä? Tuntuuko, että oma moottori ei lähde kunnolla käyntiin aamuisin? Ajavatko tunteet vuoristorataa? Iltapäivällä aivan poikki, voisi mennä nukkumaan?

EHKÄ sinullekin saadaan potkua aromaterapian myötä. Henkilökohtaisessa neuvonnassa käydään ensin läpi tämänhetken elämäntilanne, terveys, tunteet ja toiveet. Sen jälkeen annetaan nenäsi puhua.

Ammattimainen aromaneuvonta on suositeltavaa aina, jos itse et ole kouluttautunut alalle. Eteeriset öljyt ovat hyvin voimakkaita aineita, joiden vaikutus ja tehokkuus on pitkälle todistettu. Niitä käytettäessä, varsinkin jos käytössä on yhtäaikaa lääkkeitä, käyttötavasta riippuen voi aiheuttaa vastavaikutuksia tai sivuvaikutuksia.

Teen säännöllisesti henkilökohtaista aromaneuvontaa Suomessa, yleensä Tampereella. Aromaneuvonta voidaan aina tehdä myös ZOOMin kautta – se toimii todella hyvin! Henkilökohtainen aromaneuvonta kestää vähintään 1,5 tuntia. Käymme läpi terveydentilasi, käyttämäsi mahdolliset lääkkeet tai muut luonnontuotteet, teemasi ja toiveesi. Tämän jälkeen lähdemme etsimään juuri Sinulle sopivat aromavaihtoehdot. Muistathan, että aromaneuvonta ei koskaan korvaa lääkärissä käyntiä, sen tarkoituksena on edistää hyvinvointiasi ja tehdä elämästäsi iloisen, terveen ja onnellisen. Neuvonnan jälkeen saat kirjallisen yhteenvedon neuvonnasta e-maililla ja lähetän Sinulle valitut tuoksut ja tuotteet postissa. Kun paketti saapuu Suomeen, tapaamme ZOOMissa uudelleen.

Jos haluat aromaneuvontaa vain “pikaisesti ja tiettyyn” teemaan voit aina varata myös ajan puhelinneuvontaan tai lyhyeen ZOOM-tapaamiseen. Noin puoli tuntia kestävässä aromaneuvonnassa vastaan kysymyksiisi ja neuvon, mitä eteerisiä öljyjä, kasviöljyjä tai hydrolaatteja suosittelen teemaasi. Kerron, miten voit parhaiten ja turvallisesti käyttää suositeltavia öljyjä, mihin tilanteeseen ne sopivat ja kerron myös mahdolliset varotoimenpiteet, vasta-aiheet ja muut turvallisuusselvitykset käyttöä varten.

Henkilökohtainen aromaneuvonta: Kesto noin 1,5 tuntia, €120,00 (sis. Itävallan alv:in), Aromaneuvonta puhelimitse yhteen teemaan: Kesto noin 30 minuuttia, €45,00 (sis. Itävallan alv:in). Varaa aika e-maililla: paeivi@aromainsel.com

Seuraavat aromaneuvonnat Suomessa 12-15.3.2024

Palautetta aromaneuvonnasta:
“Ehdottomasti aromaterapian ansiosta pysyy jalat paremmin maassa vaikka tahti on aivan kauhea tällä hetkellä.
Kiitos Päivi tekemästäsi arvokkaasta työstä!”

“KIITOS paljon vielä kaikesta tiedosta liittyen öljyihin – oli tosiaan niin kiva käydä viime viikolla sun neuvonnassa. Aromamaailma on niin ihmeellinen ja moninainen ja tekisi mieli oppia siitä kaikkea lisää vielä. Oon tykänny tosi paljon vartalovoiteesta, se tuoksuu niin ihanalta vaaleanpunaiselta hattaralta ja piristää aina päivää. Se imeytyy kans tosi nopeasti, mikä on kiva kesällä! Ja inhalaatiopuikkoa olen aina välillä haistellut.”

Henkilökohtaisissa aromaneuvonnoissani Suomessa käytän sekä oman Aromainsel Home Day Spasarjani sekä itävaltalaisen firman feelingin öljyjä ja tuotteita. feeling aloitti toimintansa yli 20 vuotta sitten Itävallassa, aloittaen pienehköllä eteeristen öljyjen, kasviöljyjen sekä niistä tuotettavien, 100% luonnonmukaisten ihonhoitotuotteiden valikoimalla. Valikoima on sen jälkeen kasvanut huomattavasti ja saatavilla on nykyään monenlaisia tuotteita, jotka tukevat sekä terveyttä että hyvinvointia. Yksi asia on kuitenkin säilynyt läpi vuosien – kaikki feelingin luonnontuotteet ovat valmistettu ilman väri-, tuoksu- sekä säilöntäaineita. feeling vaalii tarkasti tuotteiden laatua sekä kestävää kehitystä! feelingillä ollaan hyvin ylpeitä siitä, että feeling pystyy tarjoamaan laadukkaita eteerisiä öljyjä, jotka ovat testattu kaasugromatografian avulla. Jos sinua kiinnostaa lukea enemmän, siirry feelingin sivulle tästä: feeling – Zauber der Düfte

Aromainsel Home Day Spa-sarjan tuotteet ovat “Päivi in a bottle“! Kaikki reseptit ovat syntyneet vuosikausien kokemuksella ja olen valinnut kaikki käytettävät eteeriset öljyt huolellisesti analyysejen ja tuoksunuottien perusteella. Kokeile ja ihastu itse!

Tuoksuvin terveisin, Päivi