Hellä, energeettinen aromahieronta

Energeettisessä, hellässä ja hoitavassa aromahieronnassa hoidetaan pehmeillä, hyvää tekevillä kosketuksilla, jotka tapahtuvat rytmisesti keholla. Hoito tehdään joko käsiin, jalkoihin tai selän alueelle, asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan.

Luonnolliset eteeriset öljyt ja kasviöljyt tukevat hoitoa terveyttä edistävällä vaikutuksellaan. Hoito auttaa pääsemään irti energeettisistä lukoista ja paineista ja tämä saa hoidettavan rentoutumaan sekä fyysisesti että psyykkisesti. Hoidon tarkoituksena on siis yhdistää hyväätekevä vaikutus hellään ja rytmiseen kosketukseen. Ennen hoitoa valitsemme yhdessä ne tuoksut, joita juuri tällä hetkellä tarvitset.

Tämän hoidon tarkoituksena on tuottaa rentoutusta ja auttaa pääsemään irti. Pääset nauttimaan hetkestä, lisäämään elämänhaluasi ja kohottamaan myös itsetuntoasi.

Olen tuonut tämän hoitomuodon Suomeen jo useampi vuosi sitten ja kouluttanut Helsingissä, Lempäälässä sekä Tampereella. Oppilaitani löytyy eri puolilta Suomea, tarjoamassa tätä ihanaa hoitoa omille asiakkailleen.

Opetusmatkojeni yhteydessä teen aromahoitoja Suomessakin. Jos Sinua kiinnostaa, ota yhteyttä ja varaa aika hoitoon. Kerron mielelläni lisää!

Yksi hoitokerta kestää noin 1,5 tuntia ja maksaa € 65,00.

Seuraava mahdollisuus hoitoon on Tampereella 13-14.05.2022 sekä 16.05.2022.