“Air Design natural”

Luonnollinen tuoksu yrityksesi käyntikorttina

Tunnistamme asioita, muita ihmisiä tai tiloja tuoksun kautta ja muistamme ne tuoksusta. Tietoisesti tai tiedostamatta havaitsemme paljon nenämme kautta – jo ennen kuin näemme mitään.‎‎ Tutkimukset osoittavat, että yli 60% kuluttajista oleskelee pidempään kaupassa tai valitsee ostoksiinsa sijainnin, kun kaupassa tuoksuu miellyttävältä.

Lukuisat tutkimukset osoittavat, että tuoksut vaikuttavat tunteisiimme ja käyttäytymiseemme. Tuoksut voivat virkistää, aktivoida, rauhoittaa meitä, saada meidät nauramaan jne. – ne herättävät aina erilaisia tunteita – ja jopa paljon nopeammin kuin kuvat tai sanat.‎Tuoksut vaikuttavat siis käsityksiimme ja päätöksiimme. ‎

Voimme menestyksekkäästi käyttää tuoksuja erilaisiin tarkoituksiin kaupallisella sektorilla. Jos tuoksu sopii, asiakkaan ostohalukkuus ja työntekijöiden suorituskyky kasvavat. Kaikki tämä yhdessä lisää yrityksen myyntiä. Perinteiset tuoksumarkkinointi- tai air design-konseptit on kuitenkin lähes aina toteutettu synteettisillä tuoksukomponenteilla.‎

Omissa tuoksuissani käytän vain luonnollisia, 100% puhtaita eteerisiä öljyjä. Oikein käytettynä niillä on aina myös positiivinen vaikutus sekä terveyteen, että mielentilaan.

Luonnollista huonetuoksua voidaan käyttää onnistuneesti:

– kaupoissa ja toimistoissa tukemaan myyntiä ja kohottamaan asiakkaiden ja työntekijäiden mielentilaa

– edistämään keskittymistä sekä viestintää ja kirkastamaan tunnelmaa, parantamaan kommunikointia

– yrityksen vastaanotossa, lääkäreiden ja terapeuttejen vastaanotoilla

– lievittämään pelkoa, ahdistusta ja hermostuneisuutta

– puhdistamaan ilmaa taudinaiheuttajista

Neuvonnassa Suomeen tapaamme Zoomissa (jos en pääse paikan päälle) ja siitä tuoksumatka alkaa. Valmistan tuoksun kokemuksen rintaäänellä ja rakkaudella. Kun kuulen toiveet, näen kuvia tai videon kohteesta (lähetetään minulle ennen neuvontaa) ja tunnistan mahdolliset haitta-aiheet (esim. työntekijöiden, asiakkaiden allergiat, lääkitykset jne.), työstän tuoksun ja lähetän testerin postitse. Kun tuoksu saapuu, tapaamme jälleen ZOOMissa. Esittelen tuoksun, kerron siitä ja sen vaikutuksesta ja lopuksi lähetän kaikki tiedot e-maililla. Jos tuoksu ei ole toiveiden mukainen, lähetän uuden testerin muutettuani tuoksua toiveiden mukaan.

Alla esimerkki asiakkaalle tehdyn tuoksusekoituksen kemiallisesta koostumuksesta kuvamuodossa. Asiakas saa aina tarkat tiedot tuoksussa käytetyistä öljyistä, niiden määristä sekä kirjallisen erittelyn tuoksun vaikutuksista huoneilmassa ja mielentilaan.

Energetisoiva – tasapainottava tuoksusekoitus

64,92 % monoterpeenit

12,82 % esterit

8 % seskviterpeenit

7,3 % monoterpenolit

aldehydejä, seskviterpenoleja, jne.

ketoneiden osuus 0,17 %

Jos Sinua kiinnostaa kokemuksen rintaäänellä ja rakkaudella räätälöity, käsityönä puhtaista eteerisistä öljyistä valmistettu ja terveellinen tuoksutus kotiisi tai yritykseesi, ota yhteyttä (paeivi@aromainsel.com). Tuoksuvan käyntikortin hinta kotiin ja pieniin yrityksiin on € 490,00 ja hinta sisältää testerit, niiden postituksen, tapaamiset Zoomissa ja yksityiskohtaiset tiedot tuoksusta sekä Itävallan alv:in. Jos kyseessä on isompi yritys ja suuret tilat, lähetän hinnasta erillisen tarjouksen kartoitettuani kyselyn. Jos tuote tuodaan myyntiin, sille pitää turvallisuuden arvioijan puolesta työstää turvallisuusselosteet sekä niihin tarvittava liekinsyttymislämpötilan mittaus. Nämä maksavat tällä hetkellä noin 370 EUR reseptiä kohti.

Käyttövalmiin tuoksun hinta riippuu aina käytetyistä öljyistä ja määristä, öljyt hinnoitellaan tipoittain, hintaa lisätään tyhjät pullot ja korkit, etiketit skeä postikulut, että Itävallan liikevaihtovero 20%. Neuvonnassa saat myös ohjeet, miten tuoksutat tilat ja toivottaessa myös vinkit laitteiden ostoon. Jos yritykselläsi on rekisteröity VAT-numero Euroopan unioni sisäistä kauppaa varten, hinnoista poistetaan Itävallan liikevaihtovero.

Tyytyväisiä asiakkaita mm. Wienin Suomen suurlähetystö, Business Finland, Viinitila Thallern, lukuisat yksityisyrittäjät sekä Suomessa että Itävallassa (kahvilat, kampaamot, lastentarhat jne.)

Making of “Ein Hauch von Thallern” – Viinitila Thallernin oma tuoksu hotelliin ja “Thallern inspiriert” seminaaritiloihin

Tuoksuvin terveisin, Päivi