Seminaarit ja koulutukset

Turvallinen aromaterapia, hajuaisti, tutkimus ja tiede, eri aromahoitomuodot, energeettinen aromahieronta ja monet muut aihepiirit tulevat tutuiksi luennoillani ja koulutuksissani.

PALAUTETTA SEMINAAREISTA:

“Kurssi todellakin antoi sen, mitä lähdin hakemaankin! Päivistä huomasi, että on todellinen ammattilainen ja opetus oli todella selkeä ja tehokas”

“Aivan ihana viikonloppu takana energeettisen aromahieronnan parissa. Kouluttajana toimi Itävallasta saapunut @paeivi_bloechl jonka ammattitaito on aivan omaa luokkaansa. Päivin sydämellisyys ja intohimoinen suhtautuminen aromaterapiaan saavat aivan taatusti jokaisen vakuuttumaan asiasta. (Hyvinvointistudio Mandala, Nokia) “

“Opettajana koulutuksessa toimi Päivi Blöchl, joka opetti minua myös Frantsilassa, missä opiskelin aromahoitajaksi 2019-20. Päivin tietotaito on aivan omaa luokkaansa ja hänen koulutuksessaan tulee tutkittua faktatietoa hengästyttävään tahtiin! (Kauneuspastelli, Helsinki)”

“Aivan mahtava tyyli opettaa!”

“Päivi on aivan huippu kouluttaja. Kurssin rakenne oli äärimmäisen hyvin rakennettu ja toteutettu!”

“Kiitos hyvästä koulutuksesta. Hyvä tieto pläjäys! Se oli todellinen pläjäys vasten kasvoja. Semmonen, että vaikka kuinka ahmit ei kaikkea ehdi, kun osa vaan leviää pitkin naamaa…;)”

“Kurssi ylitti taas kerran odotukset. Selkeä opetus, paljon infoa ja hyvä materiaali.”

“Kädestäpitäen opetus, tarpeeksi aikaa tehdä hoitoja, Päivin valtava asiantuntemus herätti luottamusta, innostusta ja uskoa myös itseen.”

“Vastasi odotuksiani ja enemmänkin. Ei mitään turhaa lätinää. Asiapitoinen ja selkeä runko. Tykkäsin, kun kaikki materiaali oli valmiiksi tulostettu. Ei tarvinnut kirjoittaa kuin omia ajatuksia ja mietteitä.”

Jo vuosia minulta on kyselty pitkästä aromaterapian ammattilaisen koulutuksesta Suomessa…2021 aloitetaan – Nykyaikaisen tieteen ja vahvan käytännön osaamisen yhdistävä aromaterapeuttikoulutus viimein Suomessa! Yhdessä Mielirohton Jenna Puumalaisen kanssa olemme työstäneet pitkään ja harkitusti ohjelmaa. Koulutuksesta valmistuu tieto ja turvallisuus edellä toimivia aromaterapian asiantuntijoita, jotka tuntevat eteeriset öljyt läpikotaisin: Niiden tien kasvista pulloon sekä erilaiset käyttöaiheet, -tavat ja valmisteet. Koulutettu aromaterapeutti hallitsee teoriassa ja käytännössä sekä erilaiset aromahoidot että aromaneuvonnan ja osaa auttaa läheisiään & asiakkaitaan yksilöllisesti oikeat hoitomuodot ja valmisteet valiten. Lue lisää blogissa tai klikkaa tästä!

Tapahtumakalenteri:

Monthly Weekly Daily List Grid Tile
marraskuu 2021
No event found!