Seminaarit ja koulutukset

Turvallinen aromaterapia, hajuaisti, tutkimus ja tiede, eri aromahoitomuodot, energeettinen aromahieronta ja monet muut aihepiirit tulevat tutuiksi luennoillani ja koulutuksissani.

PALAUTETTA SEMINAAREISTA:

”Kurssi todellakin antoi sen, mitä lähdin hakemaankin! Päivistä huomasi, että on todellinen ammattilainen ja opetus oli todella selkeä ja tehokas”

”Aivan ihana viikonloppu takana energeettisen aromahieronnan parissa. Kouluttajana toimi Itävallasta saapunut @paeivi_bloechl jonka ammattitaito on aivan omaa luokkaansa. Päivin sydämellisyys ja intohimoinen suhtautuminen aromaterapiaan saavat aivan taatusti jokaisen vakuuttumaan asiasta. (Hyvinvointistudio Mandala, Nokia) ”

”Opettajana koulutuksessa toimi Päivi Blöchl, joka opetti minua myös Frantsilassa, missä opiskelin aromahoitajaksi 2019-20. Päivin tietotaito on aivan omaa luokkaansa ja hänen koulutuksessaan tulee tutkittua faktatietoa hengästyttävään tahtiin! (Kauneuspastelli, Helsinki)”

”Aivan mahtava tyyli opettaa!”

”Päivi on aivan huippu kouluttaja. Kurssin rakenne oli äärimmäisen hyvin rakennettu ja toteutettu!”

“Kiitos hyvästä koulutuksesta. Hyvä tieto pläjäys! Se oli todellinen pläjäys vasten kasvoja. Semmonen, että vaikka kuinka ahmit ei kaikkea ehdi, kun osa vaan leviää pitkin naamaa…;)”

“Kurssi ylitti taas kerran odotukset. Selkeä opetus, paljon infoa ja hyvä materiaali.”

“Kädestäpitäen opetus, tarpeeksi aikaa tehdä hoitoja, Päivin valtava asiantuntemus herätti luottamusta, innostusta ja uskoa myös itseen.”

“Vastasi odotuksiani ja enemmänkin. Ei mitään turhaa lätinää. Asiapitoinen ja selkeä runko. Tykkäsin, kun kaikki materiaali oli valmiiksi tulostettu. Ei tarvinnut kirjoittaa kuin omia ajatuksia ja mietteitä.”

Covid-19-tilanne sekä Suomessa, että Itävallassa, on tammikuussa 2022 sellainen, etten pääse opettamaan Suomeen. Toivon, että tilanne rauhoittuu ja elämä helpottuu. Seuraava mahdollisuus on maaliskuussa 2022 – energeettisen, hellän aromahieronnan merkeissä (Tampereella 5-6.3.2022). Fingers crossed.

Aromaterapian power-luento aromaterapiasta kiinnostuneille, aromaterapiaa opiskeleville ja kaikille tuoksujen ystäville, jotka haluavat pysyä terveenä ja iloisena! Tervetuloa mukaan!

Tapahtumakalenteri:

Monthly Weekly Daily List Grid Tile
tammikuu 2022
No event found!