Seminaarit ja koulutukset

Turvallinen aromaterapia, hajuaisti, tutkimus ja tiede, eri aromahoitomuodot, energeettinen aromahieronta ja monet muut aihepiirit tulevat tutuiksi luennoillani ja koulutuksissani. Teen aromapraktikon työtä vuodesta 2007 – se takaa asiakkailleni ja oppilailleni kokemuksen rintaääntä sekä työssä ja opetuksessa. Huolehdin säännöllisesti omasta jatkokoulutuksestani ja valitsen kollegoistani aina kouluttajat, jotka myös itse tekevät työtä oppejensa äärellä. Koulutukset eivät yksin tee hyvää opettajaa – siihen tarvitaan paljon omaa kokemusta asiasta. Do what you love, love what you do!

PALAUTETTA SEMINAAREISTA:

“Kurssi todellakin antoi sen, mitä lähdin hakemaankin! Päivistä huomasi, että on todellinen ammattilainen ja opetus oli todella selkeä ja tehokas”

“Aivan ihana viikonloppu takana energeettisen aromahieronnan parissa. Kouluttajana toimi Itävallasta saapunut @paeivi_bloechl jonka ammattitaito on aivan omaa luokkaansa. Päivin sydämellisyys ja intohimoinen suhtautuminen aromaterapiaan saavat aivan taatusti jokaisen vakuuttumaan asiasta. (Hyvinvointistudio Mandala, Nokia) “

“Opettajana koulutuksessa toimi Päivi Blöchl, joka opetti minua myös Frantsilassa, missä opiskelin aromahoitajaksi 2019-20. Päivin tietotaito on aivan omaa luokkaansa ja hänen koulutuksessaan tulee tutkittua faktatietoa hengästyttävään tahtiin! (Kauneuspastelli, Helsinki)”

“Aivan mahtava tyyli opettaa!”

“Päivi on aivan huippu kouluttaja. Kurssin rakenne oli äärimmäisen hyvin rakennettu ja toteutettu!”

“Kiitos hyvästä koulutuksesta. Hyvä tieto pläjäys! Se oli todellinen pläjäys vasten kasvoja. Semmonen, että vaikka kuinka ahmit ei kaikkea ehdi, kun osa vaan leviää pitkin naamaa…;)”

“Kurssi ylitti taas kerran odotukset. Selkeä opetus, paljon infoa ja hyvä materiaali.”

“Kädestäpitäen opetus, tarpeeksi aikaa tehdä hoitoja, Päivin valtava asiantuntemus herätti luottamusta, innostusta ja uskoa myös itseen.”

“Vastasi odotuksiani ja enemmänkin. Ei mitään turhaa lätinää. Asiapitoinen ja selkeä runko. Tykkäsin, kun kaikki materiaali oli valmiiksi tulostettu. Ei tarvinnut kirjoittaa kuin omia ajatuksia ja mietteitä.”

Esitelmä turvallisesta aromaterapiasta Luonnonkaunis-messuilla 2019, powered by Florame Finland

“Päivi in the bottle”-luennot Zoomissa – Itävallasta suomeksi eri puolille maailmaa!

Muutama palaute Päivi in the bottle – Let´s talk-luennosta:

– “Olen hyvin kiitollinen, että olen Päiviltä saanut asiantuntevaa ja kattavaa tietoa aromaterapiasta. Pidän tärkeänä, että hän viittaa luennoillaan uusiin päteviin tutkimuksiin ja kuulijoina saamme tietoa, mitä aromaterapian kansainvälisellä kentällä tapahtuu. Päivi antaa myös selkeitä ohjeita, kuten reseptejä, aromaterapian käyttöön jokapäiväisessä elämässä. Kaikista upeinta on hänen rautainen ammattitaito, joka huokuu jokaisessa lauseessa ja on todella inspiroivaa.”

“Oli kyllä järisyttävä luento taas kerran!”

“Hei, kiitos kovasti tosi mielenkiintoisesta kurssista!”

– “Todella olennaista tietoa aromaterapiasta. On aivan välttämätontä saada asiantuntijan tarkat ohjeet, jotta osaa välttää kompastuskiviä matkalla aromaterapian maailmaan. On tärkeä tietää siitä, miten aromaterapia voi todella auttaa, mutta on syytä muistaa, että kaikki valinnat liittyen aromaterapiaan täytyy tehdä yhteistyossä oikeiden ammattilaisten kanssa aivan alusta asti, oli se sitten oljyn laatu, sopivuus tai immuniteetin suojaaminen ja kaikki siltä väliltä. Oli todella mielenkiintoista ja kiehtovaa oppia asioita kasvien kommunikaatiosta ja puolustusmekanismeista ja ymmärtää niiden yhteys aromaterapiaan. Päivi on erittäin ammattitaitoinen ekspertti ja hänen luentonsa ovat ymmärrettäviä myös aloittelijoille. Päivi on hauska ja mukaansatempaava luennoija jonka mukana aika lentää, erittäin vahva suositus!

Tapahtumakalenteri:

Monthly Weekly Daily List Grid Tile
kesäkuu 2023
No event found!