Yleistä

CASE STUDY – sitrusöljyt kaamosaikana

Hei aromaterapian ystäväni!

Olen tekemässä CASE STUDYa sitrusöljyjen käytöstä kaamosaikana Suomessa. Haluaisitko auttaa minua ja osallistua tutkimukseen?

Jos haluat mukaan, lähetä suostumuksesi sähköpostilla takaisin (paeivi@aromainsel.com) ja saat kyselykaavakkeen minulta. Voit lähettää sen skannattuna takaisin tai työstää vastauksesi sähköpostiin, kuten itse haluat.

Työstän tutkimuksen esitelmää varten ja kun se on esitelty (toukokuu 2024), lähetän kaikille mukana olleille tulokset, laitan ne kotisivuilleni www.aromainsel.fi sekä jaan yritykseni sosiaalisen median kanavoille.

Osallistut tutkimukseen nimettömänä, kaikki vastauslomakkeet tulevat vain minun omaan käyttööni ja työstän vastaukset itse.

Tule mukaan – kiitos avusta,

tuoksuvin terveisin

Päivi

Kuva: Canva Pro