Luonnolliset kasviöljyt – webinaari

Luonnolliset, kylmäpuristetut kasviöljyt sisältävät ainesosia, jotka ovat elintärkeitä sekä fyysiselle hyvinvoinnillemme että psyykkiselle tasapainollemme. Luonnollisia kasviöljyjä käytetään ruoanlaittoon, ravintolisinä sekä ihonhoidossa.

Erityisesti monityydyttymättömät rasvahapot sekä muut ainutlaatuiset luonnollisten kasvirasvojen aineosat tekevät jokaisesta kasviöljystä oman käyttöalueensa ekspertin. Mitä rikkaampia öljyt tyydyttyneistä ja yksinkertaisesti tyydyttyneistä rasvahapoista ovat, sitä vakaampia ja ihon perushoitoon sopivampia ne ovat. Mitä enemmän öljyt sisältävät tyydyttämättömiä rasvahappoja, sitä tehokkaampia ne ovat esim. haavojenhoidossa.

Tässä seminaarissa opit erottamaan luonnolliset kasviöljyt toisistaan ja käyttämään niitä oikein valittuna eri tilanteissa;  olipa kyseessä ihonhoito, kehon oman puolustuskyvyn vahvistaminen, hormonitoiminnan, sydämen ja verenkierron tasapainotus, mielen tukeminen ja valmistautuminen esim. sädehoitoon jne.

Webinaari ZOOMissa 25.11.2023 kello 9 – 17 (tunnin mittainen lounastauko ja kaksi lyhyttä taukoa)

Hinta: € 149 (sis. materiaalin sähköpostilla ennen seminaaria)

Kouluttaja: Päivi Helena Blöchl – Aromainsel.fi (seminaari on suomenkielinen)

Ilmoittautuminen: sähköpostilla: paeivi@aromainsel.com (viimeinen ilmoittautumispäivä 11.11.2023)

Seminaariin otetaan rajoitettu määrä osallistujia. Kurssi on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, aikaisempi kokemus kasviöljyistä tai aromaterapiasta ei ole tarpeellinen.

Palautetta edellisestä seminaarista:

  • Osallistuin Tampereen kurssille ja sain kyllä sellaisen tietopaketin, että siitä on iloa pitkäksi aikaa. Paljon ihan uutta tietoa öljyistä ja olen ottanut ne heti käyttöön myös omassa hyvinvoinnissani
  • Aivan huikean hyvä kurssi. Olen käynyt tämän ja suosittelen!
  • Loistava kurssi, suosittelen jokaiselle. Paljon uutta tietoa kasviöljyistä ja huikea määrä käyttömahdollisuuksia. Päivillä on valtavan paljon tietoa ja osaamista.
  • Lämmin suositus tälle kurssille. Päivin tietämys ja ammattitaito on ihan omaa luokkaansa
  • Suosittelen lämpimästi tätä kurssia. Sain syvyyttä kasviöljyjen käyttöön.

 

 

The event is finished.

Date

marras 25 2023
Expired!

Time

All Day

Cost

€164.00

Location

ZOOM
Category

Organizer

Aromainsel
Email
office@aromainsel.com
Website
http://www.aromainsel.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *