Luonnolliset kasviöljyt – seminaari

Luonnolliset, kylmäpuristetut kasviöljyt sisältävät ainesosia, jotka ovat elintärkeitä sekä fyysiselle hyvinvoinnillemme että psyykkiselle tasapainollemme. Luonnollisia kasviöljyjä käytetään ruoanlaittoon, ravintolisinä sekä ihonhoidossa.

Erityisesti monityydyttymättömät rasvahapot sekä muut ainutlaatuiset luonnollisten kasvirasvojen aineosat tekevät jokaisesta kasviöljystä oman käyttöalueensa ekspertin. Mitä rikkaampia öljyt tyydyttyneistä ja yksinkertaisesti tyydyttyneistä rasvahapoista ovat, sitä vakaampia ja ihon perushoitoon sopivampia ne ovat. Mitä enemmän öljyt sisältävät tyydyttämättömiä rasvahappoja, sitä tehokkaampia ne ovat esim. haavojenhoidossa.

Tässä seminaarissa opit erottamaan luonnolliset kasviöljyt toisistaan ja käyttämään niitä oikein valittuna eri tilanteissa;  olipa kyseessä ihonhoito, kehon oman puolustuskyvyn vahvistaminen, hormonitoiminnan, sydämen ja verenkierron tasapainotus, mielen tukeminen ja valmistautuminen esim. sädehoitoon jne.

Tampereella 26.08.2023 kello 9 – 17 (tunnin mittainen lounastauko)

Hinta: € 164 (sis. materiaalin, kurssilla käytetyt kasviöljyt sekä juomat & hedelmät)

Kouluttaja: Päivi Helena Blöchl – Aromainsel.fi (seminaari on suomenkielinen)

Ilmoittautuminen: sähköpostilla: paeivi@aromainsel.com (viimeinen ilmoittautumispäivä 21.07.2023)

Seminaariin otetaan rajoitettu määrä osallistujia. Osallistuminen etänä ei ole mahdollista. Kurssi on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, aikaisempi kokemus kasviöljyistä tai aromaterapiasta ei ole tarpeellinen.

The event is finished.

Date

elo 26 2023
Expired!

Time

All Day

Cost

€164.00

Organizer

Aromainsel
Email
office@aromainsel.com
Website
http://www.aromainsel.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *