Aromaterapian ABC,  Yleistä

Aromaterapian ABC – opiskele kanssani!

Haluatko oppia aromaterapian perusteet kanssani?

Nyt se on mahdollista myös internetin välityksellä – ensi syksynä (2024) ensimmäistä kertaa ZOOMissa – suora lähetys Itävallasta Suomeen, tai missä ikinä oletkin…😉

Jos olet jo opiskellut aromaterapian perusteet, voit tulla mukaan tekemään UP TO DATE-päivityksen tietoihisi – uudet tutkimukset ja kokemukset eri puolilta maailmaa. Tällaiset opiskelijat saavat seminaarin “räätälöityyn hintaan”.

Laita sähköpostia (paeivi@aromainsel.com) tai ota yhteydenottolomakkeen kautta yhteyttä niin otan sinuun lähiaikoina yhteyttä kertoen seminaarin sisällöstä ja aikataulusta. Seminaarin osallistujia odottaa myös erilaiset bonukset, stay tuned…😉

Paikkoja tulee olemaan rajoitetusti, jotta jokainen osallistuja saa parhaan mahdollisen koulutuksen ja vastaukset kaikkiin kysymyksiinsä.

Tuoksuviin tapaamisiin, Päivi