Aromaterapian ABC,  Yleistä

Aromainfo-tietopankki on uudistunut!

Tunnetko aromainfo-tietopankin?

Se on aina ajan tasalla oleva eteeristen öljyjen hakuteos nro 1 lääkäreille ja aromaterapian ammattilaisille, luettavissa myös suomeksi. Sinun ei tarvitse olla lääkäri eikä aromaterapian ammattilainen käyttääksesi tätä tietopankkia – sieltä löytyy myös kokonaisvaltaisen aromaterapian alueet (esim. horoskoopit).

Aromainfo-tietopankki tarjoaa hyväksi havaittua ja käytännössä todistettua tietoa arkeesi kotiin mutta myös terveys- ja hoitoalalla. Unohda kirjojen raahaaminen – nyt löydät kaiken verkosta! Luotettavaa tietoa, hyväksi todistettuja reseptejä ja aina saatavilla – tarvitset vain internet-yhteyden!

Aromainfo-tietopankki on nyt uudistunut ja saanut toivotun uuden hakuvaihtoehdon! Nyt voit yksittäisten eteeristen öljyjen lisäksi etsiä suoraan myös reseptit eri indikaatioihin!

Vuosikymmenien työ ja tutkimus ovat tuottaneet luotettavan, tehokkaan ja helppokäyttöisen tietopankin, joka on aina ajan tasalla – 100 eri eteeristä öljyä, yli 400 reseptiä, yli 1000 diplomi- ja tutkimustyötä.

Tutustu täällä: HOME – aromainfo-database – Aromatherapie Datenbank (aroma-database.com)

Jos Sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostilla: paeivi@aromainsel.com

Pidän säännöllisesti webinaareja Aromainfo-tietokannan käytöstä, seuraa kalenteria!