Allgemein

Seminaari TUOKSU-DOMINO

TUOKSU-DOMINO

Tervetuloa oppimaan uusi tapa valita ja suositella eteerisiä öljyjä eri aromahoitoihin!

Tuoksu-domino toimintamalli on uusi Suomessa. Se perustuu omiin vuosien kokemuksiini aromaterapiasta, sekä käyttäjänä, aromapraktikkona, että kouluttajana.

Sekä eteeristen öljyjen käyttäjällä että aromaneuvojalla tai aromaterapeutilla voi olla vaikeaa valita oikeat eteeriset öljyt eri tilanteissa. Markkinoilla on paljon erilaisia eteerisiä öljyjä. Monella voi mennä sormi suuhun, kun ei tiedä minkä öljyn valitsisi.

Tuoksu-domino on kehittämäni työkalu tähän ongelmaan. Sen avulla on helppo sekä käyttäjän että asiantuntijan valita oikeat eteeriset öljyt omasta ”öljyjen työkalupakista“. Mitä enemmän Sinulla on tietoa eteerisistä öljyistä ja niiden biokemiallisista aineosista, sitä helpompi Sinun on valita tilanteeseen sopivat eteeriset öljyt. Jos olet aloittelija, jolla on perustiedot aromaterapiasta ja sinulla on käytettävissä 5–10 eteeristä öljyä, tuoksu-dominon avulla saat nopeasti vastauksen kysymyksiisi.

Aromaneuvonnassa asiakkaalla voi olla vaikea sanoittaa tunteitaan. Tuoksu-dominon avulla hänen on helppo aloittaa aromaneuvonta puhumatta sanaakaan – samalla aromaneuvoja/aromaterapeutti pääsee heti työn pariin tunnistaessaan asiakkaan tilanteen hänen valitsemistaan ”dominoista“.

Silloin kun tukee itseään ja rakkaitaan eteerisillä öljyillä, on usein vaikeaa tunnistaa tunteita tai tarpeita. Tunteet voivat viedä meitä kuin vuoristoradan vaunu. Joskus tulee myös negatiivisia tunteita ja pelkoja. Tällaisessa tilanteessa voi valita itselleen ”väärät“ eteeriset öljyt.

Tuoksu-domino on hyvin yksinkertainen tapa päästä asian ytimeen – varsinkin silloin, jos puhuminen on vaikeaa.

Seminaarin aamupäivän aikana kokoamme tietoa yhteen, jokainen oman kokemuksensa ja oman öljyvalikoimansa perusteella. Lounaan jälkeen aloitamme workshop-työskentelyn, jossa pääset testaamaan oman dominosi asiakkaalle (toiselle seminaarin osanottajalle).

Paikka: Tampereen keskusta (tarkka osoite ilmoitetaan ilmoittautumisen jälkeen)

Aika: 19.11. 2022 kello 9-17 (päivä sisältää tunnin ruokatauen, seminaaripaikan keittiö on käytettävissä)

Hinta: € 180,00 Hinta sisältää materiaalin ja kaikki seminaarissa käytettävät eteeriset öljyt.

Sitovat ilmoittautumiset: paeivi@aromainsel.com

Osallistuminen sekä peruutusehdot: Jos kurssille ilmoittautuneita on vähemmän kuin 10 henkeä, kurssi perutaan 3 viikkoa ennen kurssia ja ilmoittatuneille maksetaan kurssimaksu takaisin. Pidätän oikeuden perua kurssin. Kurssimaksu on suoritettava ilmoitetulle pankkitilille 7 päivää laskun saamisen jälkeen. Kirjallinen peruutus on mahdollista 30 päivää ennen kurssin alkua – maksetusta kurssimaksusta vähennetään 20 Euroa toimituskuluja. Myöhemmin kuin 30 päivää ennen kurssia peruttu osallistuminen: kurssimaksusta pidätetään 50 %. Kurssille saapumatta jättäminen (jos ei ole nimetty varaosallistujaa) oikeuttaa kurssin pitäjän pidättämään koko kurssimaksun.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *