Allgemein

Miksi Aromapraktikko-koulutukseen?

Kuulutko ”nenäihmisiin”, teetkö töitä eteeristen öljyjen parissa, etsitkö uutta uraa, rakastatko tuoksuja? Silloin kannattaa jatkaa lukemista tästä:1,5 tuoksuvaa, haastavaa ja kiinnostavaa vuotta opiskelen kanssasi, koulutan sinua – jo opiskelun aikana pääset keräämään paljon kokemuksia aromapraktikon työstä.

Itselläni on kohta 20 vuotta kasassa aromapraktikon työtä. Mistään hinnasta en vaihtaisi alaa – best ever työ, jota voisin kuvitella tekeväni. Varsinkin koronavuodet ovat osoittaneet, kuinka tärkeä ihmisen hajuaisti on. Ja hajuaistista aromapraktikko osaa kertoa paljon. Siihen perustuu itse asiassa meidän koko elämämme. Ja siitä alkaa aromapraktikon maailma.Suomessa on tällä hetkellä tarjolla monenlaisia aromakoulutuksia.

Tässä koulutuksessa tarjoan itseni opettajana, jolla on paljon erilaisia koulutuksia aromaterapian saralta aina vuodesta 2007 lähtien, yli 10 vuoden kokemus aromaterapian opettajana sekä Itävallassa, että Suomessa ja sitäkin enemmän omaa kokemusta. Tuhansia aromahoitoja, tuoksusekoituksia ja aromaneuvontoja, sekä yksityisille että air design-tuoksuja yrityksille ja yhteisöille ja terveydenhuollon alalle.

Itse valitsen omiin jatkokoulutuksiini aina kollegan, jolla on tarjota molempia – takuuvarma lista omista koulutuksista ja säännölliset jatkokoulutukset mutta myös todella paljon omaa kokemusta. Siten tiedän, että saan koulutukselta sen, minkä haluan. Aromaterapian alalla tutkimus menee lujaa vauhtia eteenpäin eikä edes ammattilaisena voi koskaan sanoa, että tietää kaiken, mitä tarvitsee.

Tiedonjano kasvaa työn ohella koko ajan ja onneksi maailmalla tehdään paljon tutkimusta ja kliinistä aromaterapiaa, josta me kaikki pääsemme hyötymään. Jokainen asiakaskokemus on oma care studynsa joka kasvattaa omaa tietopalettia.Tämän koulutuksen tarkoitus on kouluttaa Suomen ensimmäiset aromapraktikot niin pitkälle, että he koulutuksen jälkeen pystyvät ottamaan osaa myös kansainvälisiin tapahtumiin, luoda suhteita eri puolille maailmaa ja myös näin nostamaan suomalaisen aromaterapian kansainväliselle tasolle; sekä tiedossa, että käytännön kokemuksessa.

Opettajana näen tehtäväni aukaista oppilailleni oven, josta he jatkavat matkaansa tällä saralla.

Kaikki tiedot koulutuksesta löydät täällä:

Aromapraktikko (aroma practioner)-koulutus alkaa syksyllä 2022 – Aromainsel.fi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *