Allgemein

Aromapraktikko (aroma practioner)-koulutus alkaa syksyllä 2022

Hei aromaterapian ystävä,

Opiskele aromaterapian ammattilaiseksi! Tieteeseen, tutkimukseen sekä vuosikymmenien kansainvälisiin kokemuksiin perustuva koulutus käynnistyy Suomessa loppusyksystä 2022.

Aromapraktikon työ sisältää mm. aromaneuvontaa, aromahierontaa ja/tai aromahoitoja asiakkaan fyysisen ja henkisen tasapainon saavuttamiseksi ja terveyden ylläpitämiseksi.

Aromapraktikko-koulutus perustuu ajantasaisiin kansainvälisiin koulutusvaatimuksiin. Koulutuksen jälkeen sinun on helppo jatkokouluttaa itseäsi myös kansainvälisesti. Koulutuksessa saat laajat tiedot aromaterapiasta. Sinulla on aromapraktikko -koulutuksen jälkeen tarvittava aromaterapiaosaaminen lääkäreiden, farmaseuttien tai eri alojen terapeuttien kanssa työskentelyyn.‎ Silloin kun kyse on sairauksien parantaminen, niin aromaterapian harjoittaminen kuuluu lääkäreille.

Aromaterapia on ‎osa fytoterapiaa eli kasvilääkintää.  Ammattimaista aromahoitoa voidaan antaa sairaaloissa, hoivakodeissa, vanhainkodeissa tai vastaavissa paikoissa sekä omalla vastaanotolla esimerkiksi kosmetologina tai hierojana. ‎ Aromaterapia luetaan ns. täydentäviin ja vaihtoehtoishoitoihin (CAM-complementary and alternative medicine) ja sopii hyvin käytettäväksi yhdessä koululääketieteen kanssa.‎

Aromaterapia on hyvä hoitomuoto myös kotona oman ja läheisten hyvinvoinnin tukena, kun on käynyt asianmukaisen koulutuksen. Aromapraktikko -koulutukseen voit luonnollisesti osallistua, vaikka haluaisit käyttää aromaterapiaa pelkästään omaan ja/tai läheisten hyvinvoinnin tukena.

Minulle itselleni aromapraktikkokoulutus Itävallassa vuosina 2008-2009 oli todellinen ”a life changing experience”. Olen saanut kartuttaa taitojani ja tietojani valmistumisesta lähtien enkä voisi edes kuvitella enää tekeväni muuta työtä kuin tätä. Koulutus on tuonut minun ja perheeni, ystävieni sekä asiakkaiden elämään onnellisuutta, terveyttä ja tasapainoa. Tämä uusi koulutukseni Suomessa on ”pyöreä kokonaisuus” kaikista itsekäydyistä koulutuksista, vuosikausien kokemuksista ja kanssakäymisistä kollegoiden kanssa eri puolilta maailmaa.

Liitteestä löydät kaikki tarvittavat lisätiedot koulutuksesta. Paikkoja on rajoitetusti, first come – first serve!

Tuoksuvin terveisin, Päivi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *