Allgemein

Henkilökohtainen aromaneuvonta heinäkuussa Tampereella

Teen henkilökohtaista aromaneuvontaa Tampereella seuraavan kerran 10.-11.11.2021.

Tuntuuko Sinusta, että vauhti on kamala ja tämä uusi “normaali elämä” ei tunnu hyvältä? Tuntuuko, että oma moottori ei lähde kunnolla käyntiin aamuisin? Ajavatko tunteet vuoristorataa? Iltapäivällä aivan poikki, voisi mennä nukkumaan?

EHKÄ sinullekin saadaan potkua aromaterapian myötä. Henkilökohtaisessa neuvonnassa käydään ensin läpi tämänhetken elämäntilanne, terveys, tunteet ja toiveet. Sen jälkeen annetaan nenäsi puhua. Neuvonnasta saat kirjallisen yhteenvedon ja heti kotiin mukaan Sinulle tehdyn henkilökohtaisen tuotteen.

Lue lisää:https://www.aromainsel.fi/henkiloekohtainen-aromaneuvonta/

Voit varata e-maililla: paeivi@aromainsel.com tai tekstiviestin kautta kotisivulla!

Aikoja rajoitetusti!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *