Yleistä

Metsä – Forest

Saako Suomen tuoksun pulloon? Siinäpä kysymys…

Minulla oli suuri kunnia ja iloa luoda Wienin Suomen suurlähetystöön oma tuoksu. Kun lähdin tekemään tuoksua, laitoin silmät kiinni ja mietin mammalandiaa, koti-Suomea. Näin silmissäni järven ja metsän ja tietysti saunan…;) Siitä se lähti ja hyvinkin nopeasti Metsä – Forest saatiin pulloon.

Suomen suurlähettiläs Pirkko Hämäläinen tuoksuttaa Metsää.

Tuoksu kehittyi hyvin ja olimme kaikki samaa mieltä – tuoksu vie meidät saunaan tai sateen jälkeen metsään. Raikas, puhdas ja ihan Suomi siitä tuli! Suurlähettiläämme Pirkko Hämäläinen sanoi: „Ihan kuin sadepisarat ja raikas aamu”, kun hän tuoksutti Metsän ensimmäisen kerran.

Metsä – Forest lähtee myös maailmalle huoneilman sprayn muodossa. Sekunnissa Suomeen – ihana ajatus, eikö?

Alkuperäinen artikkeli ja video Team Business Finlandin vierailusta Aromainselillä löytyy täältä:

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *