SUOMEKSI- in Finnisch

Kiitos ja kumarrus, Mammalandia

Kiitos ja kumarrus Mammalandia – Olen palannut kotiin, takana on hyvin intensiivinen viikko Rohtolassa (www.mielirohto.fi).

Ehdin reissullani tehdä seminaarien lisäksi kaksi päivää henkilökohtaista neuvontaa ja yhden hoidon. Kysyntää neuvonnoille riittää – marraskuussa jatketaan!

Kahden päivän aikana Rohtolassa opittiin energeettistä, hellää aromahierontaa. Yksi osallistujista kirjoitti kurssin jälkeen Facebookissa: ”Siinä ei ”vatkata” kipeitä lihaksia, vaan on enemmänkin rentouttava ”ole parempi versio itsestäsi” hoito. Jos on stressiä, kuula jumissa tai muuten vaan haluaa hetkeksi oravanpyörästä pois, tämä tekee kutaa. Hoidossa käytetään iholla kasviöljyjä ja halutessasi eteerisiä öljyjä, jolloin hoidon vaikutus on pidempi.” Tämä kuvastaa hoitoa hienosti – kyseessä on mielen, sielun ja kehon terapiaa. Hoidossa sekä asiakas, että hoitaja, pääsevät nauttimaan hyväätekevistä öljyistä ja niiden vaikutuksesta.

Yhden päivän seminaarit käsittivät kasviöljyjä ja hydrolaatteja ja aromaterapiaa raskauden aikana, synnytyksessä ja vauvan sekä pienten lasten hoidossa. Asiaa oli paljon ja osa osallistujista nauttivat päivästä tietokoneen ääressä kotioloissa. Tämä palaute varmasti kertoo päivistä parhaiten: ”Kiitos hyvästä koulutuksesta! Hyvä tieto pläjäys! Se oli todellinen pläjäys vasten kasvoja. Semmonen, että vaikka kuinka ahmit ei kaikkea ehdi, kun osa vaan leviää pitkin naamaa…;)”.

PALAUTETTA SYYSKUUN 2020 SEMINAAREISTA:

“Kiitos hyvästä koulutuksesta. Hyvä tieto pläjäys! Se oli todellinen pläjäys vasten kasvoja. Semmonen, että vaikka kuinka ahmit ei kaikkea ehdi, kun osa vaan leviää pitkin naamaa…;)”

“Kurssi ylitti taas kerran odotukset. Selkeä opetus, paljon infoa ja hyvä materiaali.”

“Kädestäpitäen opetus, tarpeeksi aikaa tehdä hoitoja, Päivin valtava asiantuntemus herätti luottamusta, innostusta ja uskoa myös itseen.”

“Vastasi odotuksiani ja enemmänkin. Ei mitään turhaa lätinää. Asiapitoinen ja selkeä runko. Tykkäsin, kun kaikki materiaali oli valmiiksi tulostettu. Ei tarvinnut kirjoittaa kuin omia ajatuksia ja mietteitä.”

Tervetuloa mukaan marraskuussa 2020 – seuraa sivuja www.mielirohto.fi – uudet kurssit 14-15.11.2020 tulevat sinne ja myös tähän, kunhan olemme saaneet aiheet paperille Jennan kanssa.

Tartu hetkeen, tee hyvää itsellesi ja läheisillesi. Aromaterapia on minun ”way of life”, osa jokapäiväistä elämääni ja vuosien kokemuksien kautta siitä on helppo kertoa eteenpäin. Täällä Itävallassa minua odottavat uudet haasteet, niistä enemmän seuraavassa blogikirjoituksessa.

Stay tuned, tuoksuvin terveisin Päivi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *