SUOMEKSI- in Finnisch

UUSI TUTKIMUS ETEERISISTÄ ÖLJYISTÄ!

Aikaisemmin sanottiin: ”money rules the world, raha hallitsee maailmaa” – nykyään joudut melkein sanomaan ”Covid-19 rules the world, Covid-19 hallitsee maailmaa”…

Toistaiseksi ei ole tehty tieteellisiä tutkimuksia koronaviruksesta ja eteerisistä öljyistä. Mutta mitä olemme jo pitkään tienneet, on se, että huonetuoksuina aidot eteeriset öljyt vähentävät tehokkaasti ilmassa olevia bakteereja. Vain puoli tuntia sen jälkeen, kun huone on tuoksutettu oikein 100% eteerisillä öljyillä, huomataan, että huoneen bakteerikuormitus on alhaisempi.

Hyviä vaihtoehtoja huoneiden tuoksutukseen ovat esimerkiksi Cajeput, Ravintsara, saksanpihta, teepuu, timjami tai sitrusöljyt. Laita muutama tippa tuoksulyhtyyn tai diffuuseriin (useimmissa laitteissa öljy sekoitetaan veteen) ja anna laitteen käydä noin 30 minuuttia. Jos huoneessa on lapsia, sairaita tai lemmikkieläimiä, suosittele lämpimästi ennen öljyjen käyttöä kysymään neuvoa koulutetulta ja pätevältä aromaterapeutilta tai aromaneuvojalta. Kaikki öljyt eivät sovellu jokaiselle.

Nyt löytyy uusi, mielenkiintoinen tutkimus eteerisista öljyistä ja koronaviruksista (myös Covidia vastaavista viruksista):
Eteeriset öljyt, (ruusu)gerania ja sitruuna sekä niiden pääaineosat voivat olla erittäin hyödyllisiä viruksia vastaan – ne nähtävästi voivat estää viruksen pääsyn isäntäsoluun. Tietenkin tarvitaan vielä paljon lisätutkimusta asiassa, mutta tämä on jo hyvä alku…

Huomautus – artikkelissa ei kirjoiteta siitä, että eteeriset öljyt auttaisivat koronaa vastaan (minkä Evira kieltää) – artikkelissa kerrotaan kansainvälisestä tutkimuksesta, joka on tehty eteerisillä öljyillä eri viruksia vastaan.
Missään kohtaa en kirjoita, että nämä öljyt parantaisivat virusta tai koronaa tai että ne auttaisivat sitä vastaan. Kyseessä on ”vain” kansainvälinen tutkimustulos.

Voit lukea koko tutkimuksen täältä: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7355681/?fbclid=IwAR34fs08hg8pZ7lw-smf92qNsaYCFNDoqWiDsFdscLtJKlJCDuu0yLwct2c

Tuoksuvin terveisin Itävallasta, Päivi

Foto:
Photo by Fusion Medical Animation on Unsplash

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *